Συναυλία της μικτής χορωδίας «Ελίμεια» στην αίθουσα Τέχνης – Βίντεο



Συναυλία, με αφορμή την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Κοζάνης, πραγματοποίησε η  μικτή χορωδία «Ελίμεια» το απόγευμα της Τετάρτης 7 Νοεμβρίου 2012,  υπό την διεύθυνση του κ. Γιάννη Παφίλη, στην αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης.

Η χορωδία συμμετέχει σε εκκλησιαστικές τελετές, με κίνητρο την προσφορά στο πολιτιστικό γίγνεσθαι και την προβολή της πόλης τόσο στον Ελλαδικό χώρο, όσο και στο εξωτερικό. Ιδρύθηκε το 1964 ως εκκλησιαστική και στη συνέχεια έγινε μικτή. Σήμερα λειτουργούν, το ανδρικό εκκλησιαστικό και το μικτό κοσμικό τμήμα με συμμετοχή 54 ατόμων. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα η έλαβε μέρος σε πολλές εκδηλώσεις εκκλησιαστικές, φεστιβάλ χορωδιών, συναυλίες σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διοργάνωσε στην πόλη μας πάνω από 20 χορωδιακά φεστιβάλ με συμμετοχή χορωδιών από διάφορες πόλεις, έχοντας την βοήθεια του Δήμου και των άλλων φορέων κατά περίπτωση.

Δείτε το βίντεο:

[iframe src=”http://player.vimeo.com/video/53064991?badge=0&color=ffffff” width=”589″ height=”331″ frameborder=”0″ webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen]

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.