Καταγγελία ΠΑΣΕΒΕ για ΓΣΕΒΕΕ ΕΣΕΕ



ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ

Προς όλους τους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς ΕΒΕ:

Οι ημέρες που ζούμε είναι κρίσιμες. Το μεγάλο κεφάλαιο εξαπολύει μια άνευ προηγουμένου επίθεση στο λαό. Καταργούν ουσιαστικά την κοινωνική ασφάλιση, μειώνουν μισθούς και συντάξεις, αυξάνουν τους συντελεστές φορολογίας για τους ελεύθερους επαγγελματίες. ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ!

Μέσα σε αυτό το κλίμα οι συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες των μικρών επαγγελματιών και εμπόρων σφυρίζουν αδιάφορα. Από την μια έχουμε την ΓΣΕΒΒΕ που ναι μεν έχει πάρει απόφαση για κλείσιμο των μαγαζιών 6-7/11  αλλά δεν έχει βάλει σε καμία αγωνιστική κίνηση τα τοπικά σωματεία να πάρουν αποφάσεις και να κάνουν αυτήν την απόφαση πράξη, και από την άλλη την ΕΣΕΕ που πήρε απόφαση για κλείσιμο τις ώρες των κινητοποιήσεων που και αυτή με την σειρά της το έχει αφήσει στα χαρτιά.

Η Π.Α.Σ.ΕΒΕ καταγγέλει τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες που όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι είναι στην υπηρεσία του μεγάλου κεφαλαίου.

Η Π.Α.Σ.ΕΒΕ καλεί τους αυτοαπασχολούμενους να κλείσουν τα αυτιά τους στις «σειρήνες». Η «δόση» του δανείου όταν και όπως θα έρθει δεν τους αφορά. Κανείς δεν θα πάρει «δραχµή».  Τους Τραπεζίτες και τους δανειστές αφορά. Αυτοί κόπτονται γι’ αυτό. Οι αυτοαπασχολούμενοι να γυρίσουν στην πλάτη στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες ΕΣΕΕ/ΓΣΕΒΕΕ που για άλλη µια φορά δείχνουν το πραγµατικό τους πρόσωπο.

Για το µόνο που ενδιαφέρονται είναι για το λεγόµενο «υγειές εµπόριο» και η «ανάπτυξη της οικονοµίας µε ανταγωνιστικότητα» προς όφελος των μεγάλων επιχειρήσεων φυσικά. Να απορρίψουν την λογική της ήττας και μαζικά και αποφασιστικά μαζί με την εργατική τάξη, την νεολαία, τους μικρούς αγρότες να υπερασπιστούμε το δικαίωμα μας στην δουλειά.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΣΕΒΕ Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.