Σεμινάριο από το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας με θέμα: «Διαχείριση Χαρτοφυλακίου & Risk Management»

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στην Κοζάνη σεμινάριο με θέμα:

Διαχείριση Χαρτοφυλακίου & Risk Management

Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα που θα διεξαχθεί από 13 Νοεμβρίου έως 16 Νοεμβρίου 2012 από 16:00 έως 21:00 συνολικής διάρκειας 20 ωρών στην αίθουσα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (1ος όροφος, πάνω από το σουπερμάρκετ Μαρινόπουλος, στο δρόμο Κοζάνης- Θεσσαλονίκης) με εισηγητή τον Καθηγητή του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Συριόπουλο Κωνσταντίνο.

Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν τα μέλη του Ο.Ε.Ε., εφόσον έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος υποβολής της αίτησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που η επαγγελματική τους ταυτότητα να είναι σε ισχύ.

Τα σεμινάρια διατίθενται δωρεάν.

Μετά το τέλος του επιμορφωτικού προγράμματος θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες, εφόσον έχουν παρακολουθήσει το σύνολο του σεμιναρίου.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας – Κωστή Παλαμά 6 Κοζάνη ή με φάξ στο 24610-37462 από την Δευτέρα 05 Νοεμβρίου.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 24610-27783.

Έντυπο αίτησης θα διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας – Κωστή Παλαμά 6 Κοζάνη, αλλά και από τη σχετική ιστοσελίδα του Ο.Ε.Ε. (www.oe-e.gr).

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.

13/11/2012

14/11/2012

15/11/2012

16/11/2012

ΑΓΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ

ΘΕΩΡΙΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΙΙ

ΜΕΓΕΘΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΩΝ

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ

 

 

ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΗΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ (ΑΞΙΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΩΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ)

ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.