ΣΟΚ! Κοζάνη: Κατακρεούργησαν τα αδέσποτα φοβούμενοι εξάπλωση της λύσσας!



Φωτογραφίες με κατακρεουργημένα αδέσποτα ζώα έστειλε στο adespoto.gr μέλος των  Ζωοφίλων Κοζάνης ¨Η ΣΤΟΡΓΗ¨ . Όπως μας εξηγεί οι κάτοικοι φοβούμενοι απο το πρόσφατο περιστατικό λύσσας σε αλέπου εξοντώνουν τα αδέσποτα μαζικά.

Όπως δημοσιεύσαμε στο adespoto.gr,  αλεπού βρέθηκε στην Κοζάνη θετική στη λύσσα και η Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία  προχώρησε σε έκτακτη  συνέντευξη τύπου για σχετική  ενημέρωση .

Σύμφωνα με το sierafm.gr, η αλεπού εμφανίστηκε στην πλατεία του χωριού και δάγκωσε ένα σκυλάκι. Οι κάτοικοι του χωριού σκότωσαν την αλεπού με ξύλα, πέτρες και ότι βρήκαν μπροστά τους. Κλιμάκιο της κτηνιατρικής υπηρεσίας της Κοζάνης έφθασε στο χωριό με επικεφαλής τον διευθυντη κτηνίατρο κ. Αναστάσιο Δούρδα και διαπίστωσαν  μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις ότι η αλεπού είχε την ασθένεια της λύσσας.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η ασθένεια της λύσσας είναι σε έξερση στα γειτονικά Σκόπια

Ο Δήμος Κοζάνης καθώς και η περιφερεια πρέπει άμεσα να ενημερώσουν τους πολίτες. Είναι απαράδεκτο να σκότωνουν αθώα αδέσποτα ζώα!

adespoto.gr

Το kozaniLife.gr «αδυνατεί» να δημοσιεύσει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες γιατι είναι σκληρές…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.