«Έφυγε» ο σύζυγος της Δουκακάρου…



Άδικος πάντα είναι ο θάνατος, αλλά όταν είναι ξαφνικός, απροσδόκητος, απρόβλεπτος και ακουμπάει έναν άνθρωπο νέο, γεμάτο ζωή, δημιουργικότητα, ζεστασιά και μοίρασμα όπως συνέβηκε στον άνδρα της Λίζας Δουκακάρου, τον επιχειρηματία Στέλιο Εμβαλωμένο, είναι τραγικός και απάνθρωπος.

Ήταν 59 ετών και σε μια σχέση πάντα εφηβική με την Λίζα Δουκακάρου, όπως λένε όσοι τους ζούσαν από κοντά. Ετοιμάζονταν το βράδυ της Κυριακής να φάνε με φίλους, όταν η καρδιά του τον πρόδωσε, όπως λέει το κλισέ, αλλά πώς να πεις και τη λέξη «θάνατος», όταν ξέρεις πως η σύντροφος του είναι απαρηγόρητη και ορφανεμένη από άνδρα, φίλο, παρέα ζωής!

Η Λίζα Δουκακάρου, σε μια δύσκολη μέρα για την ελληνική δημοσιογραφία, λόγω της επίσκεψης της Μέρκελ, έχει στο πλευρό της την καλή της φίλη, την Πόπη Τσαπανιδου και την προσπάθεια παρηγοριάς απ τους γεμάτους θλίψη και συντριβή συναδέλφους της, φίλους και όλους όσοι τους πλησίασαν και τους αγάπησαν σαν αχώριστα, ευτυχισμένα πλάσματα.

Ήταν μαζί, ερωτευμένοι απ΄ τη φοιτητική περίοδο της Λίζας και έζησαν μαζί, 22 γεμάτα ευτυχία χρόνια. Συνάδελφοι και φίλοι εύχονται όλοι στην Λίζα, να ναι δυνατή και να χει πάντα την γλύκα της αγάπης του στην καρδιά της.

newpost.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.