Νέο βίντεο από το 1ο Truck festival στην Κοζάνη



trucks kozani2012Ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ φιλοξένησε η πόλης της Κοζάνης, το σαββατοκύριακο 8-9 Σεπτεμβρίου 2012. Το 1ο Truck Festival πραγματοποιήθηκε από τους λάτρεις των φορτηγών, στο πάρκινγκ του Δήμου Κοζάνης στην περιοχή Κασλά, όπου ο σύλλογος Truck Racing Club, σε μία άρτια διοργάνωση με την πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Κοζάνης, πραγματοποίησε αγώνες και επιδείξεις με φορτηγά.
 
Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό οδηγοί, προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους πολλούς θεατές, που «χάρισαν» το αντίτιμο του εισιτηρίου που πλήρωσαν για φιλανθρωπικό σκοπό.

«Η ιδέα του συλλόγου Truck Racing Club για την διοργάνωση του φεστιβάλ στην Κοζάνη, βρήκε σύμφωνο τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα, που χωρίς την έγκρισή του και την

πολύτιμη βοήθεια του ιδίου και του δήμου, τίποτα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί», δήλωσε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Πλακόδεντρος Αθανάσιος.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.