Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 60χρονου από την Γαλατινή Βοΐου



silver alert98769Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ, για τον εντοπισμό ενός 60χρονου από την Γαλατινή, που εξαφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα και έκτοτε αναζητείται από την οικογένεια του. Σύμφωνα με την προανάκριση που συνεχίζεται ο 60χρονος εξαφανίστηκε αφού πρώτα τηλεφώνησε στη σύζυγο του, λέγοντας της, ότι του έχει κοπεί η αναπηρική σύνταξη που ελάμβανε από το 2008 και η οποία του διεκόπη τον Φεβρουάριο φέτος, όταν πιθανότατα ξεκίνησε ο επανέλεγχος των συντάξεων από τον ασφαλιστικό του φορέα.

Πριν από λίγες ημέρες η αρμόδια επιτροπή απέρριψε εκ νέου την χορήγηση της. Τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να βρισκόταν στα ορεινά χωριά Αηδονίου και Αμυγδαλιάς των Γρεβενών, όπου και έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες. Ο Γεώργιος Χατζής έχει ύψος 1,70, κανονική σωματική διάπλαση, γκρίζα μαλλιά και

καστανά μάτια. Την ημέρα της εξαφάνισης του φορούσε μπέζ παντελόνι, λευκό καρό πουκάμισο, μαύρα αθλητικά παπούτσια και μαύρο τζόκεϊ καπέλο. Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε μπορεί να επικοινωνεί με την αστυνομική διεύθυνση Κοζάνης ή με το Αστυνομικό Τμήμα στο 2465021111.

ΕΡΑ Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.