Το ΕΒΕ προγραμματίζει συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων στην έκθεση τροφίμων & ποτών της Γερμανίας «ANUGA 2013»epimelhthrio kozanis645Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι, στο πλαίσιο του καθορισμού και του σχεδιασμού της εκθεσιακής του πολιτικής για το επόμενο έτος, προγραμματίζει συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων στην έκθεση ANUGA στην Κολωνία Γερμανίας, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων-ποτών  παγκοσμίως, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 5 και 9 Οκτωβρίου του 2013.
 
Προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή οργάνωση και συμμετοχή σε μια έκθεση τέτοιου βεληνεκούς καλεί τα μέλη του που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων και ποτών, αλλά και του επαγγελματικού εξοπλισμού που σχετίζεται με τον κλάδο, να προχωρήσουν στην εκδήλωση ενδιαφέροντος στην υπηρεσία του Επιμελητηρίου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2012. Περισσότερες πληροφορίες στη Δ/νση του Επιμελητηρίου (κα Καρακουλάκη) και στο τηλ. 24610 41693).

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.