Έσπασαν στο ξύλο 2 νεαρούς Κοζανίτες στη Βέροια γιατί τους πέρασαν για Ολυμπιακούς!



astimonia peripoliko plaiΣτο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται 20χρονος που μαζί με συνομήλικο φίλο του έπεσαν, τα ξημερώματα της Κυριακής, θύματα οπαδικής βίας στην πόλη της Βέροιας.

Ο νεαρός, που το διάστημα αυτό υπηρετεί τη θητεία του στο Στρατό, φέρει σοβαρά τραύματα στο χέρι και στο πρόσωπο, αλλά η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο. Το δεύτερο θύμα υπέστη μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος και μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο από το οποίο έχει ήδη εξέλθει.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο νεαροί από την Κοζάνη βρίσκονταν μέσα σε σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο -αναμένοντας άλλο φίλο τους- σε κεντρικό δρόμο της Βέροιας, όταν άγνωστοι τούς ζήτησαν να βγουν από το όχημα, πράγμα το οποίο έπραξαν. Θεωρώντας ότι επρόκειτο για οπαδούς τους Ολυμπιακού, οι πέντε συνολικά δράστες άρχισαν να τους γρονθοκοπούν και να τους επιτίθενται με πέτρες και λοστούς και

στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Από την Αστυνομία διενεργείται προανάκριση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

newsit.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.