Καστοριά: Χαροπαλεύει οδηγός των ΚΤΕΛ, που αντί για νερό ήπιε ποτάσα!



leoforeio ktel45yherheΟ άτυχος οδηγός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή…

Όλα έγιναν αργά προχθες το απόγευμα, σε δρομολόγιο των ΚΤΕΛ Καστοριάς. Ο οδηγός άφησε κάτω από το παράθυρο ένα μπουκάλι νερό και κατά τη διάρκεια της διαδρομής, χωρίς να κοιτάξει άπλωσε το χέρι του για να το πιάσει και να ξεδιψάσει. Για κακή του τύχη όμως δίπλα από το μπουκάλι με το νερό, υπήρχε ένα μπουκάλι που περιείχε καυστική ποτάσα! Ο άτυχος οδηγός έπιασε το μπουκάλι με το δηλητήριο και χωρίς να κοιτάξει άρχισε να πίνει. Όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί, είχε ήδη καταπιεί μια μικρή ποσότητα και τράβηξε χειρόφρενο.

Στο σημείο που βρισκόταν το λεωφορείο έσπευσε ασθενοφόρο που τον μετέφερε γρήγορα σε νοσοκομείο της πόλης. Σύμφωνα με το alphafm.gr, οι γιατροί λόγο της σοβαρότητας της κατάστασης, πήραν την απόφαση να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Από αργά χθες το βράδυ ο οδηγός νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή.

newsit.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.