Η Περιφέρεια πρόσφερε αλκοολόμετρο στην Τροχαία και ελαστικά αυτοκινήτων στην Πυροσβεστική



periferia dit maked ktirio9879Ένα σύγχρονο αλκοολόμετρο και ελαστικά αυτοκινήτων παρέδωσε χτες ο αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, στην Τροχαία και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης αντιστοίχως.

Ο Γιάννης Σόκουτης παραδίδοντας το αλκοολόμετρο στον διοικητή της Τροχαίας Σπύρο Διόγκαρη και τα ελαστικά φορτηγών πυροσβεστικών οχημάτων στον διοικητή της Π.Υ. Κοζάνης Γιάννη Φωστιέρη, σημείωσε ότι «πρόκειται για μία συμβολική και συγχρόνως ουσιαστική προσφορά», αφού θέλει να υποδηλώσει τη συνεργασία της Π.Ε. Κοζάνης με τις υπηρεσίες της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής, αλλά συγχρόνως τα είδη που παρέδωσε είναι πολύ χρήσιμα για την αναβαθμισμένη λειτουργία των προαναφερόμενων υπηρεσιών.

Άλλωστε, ο Σ. Διόγκαρης χαρακτήρισε «κοινωνική προσφορά» τη δωρεά του αλκοολόμετρου, προσθέτοντας ότι «είναι σύγχρονης τεχνολογίας, ενώ τα άλλα τρία αλκοολόμετρα που διαθέτει η υπηρεσία μας είναι παλιότερης τεχνολογίας». Εκ μέρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης και της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Γ. Σόκουτη και τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώγργο Δακή.

Ο διοικητής της Π.Υ. Κοζάνης Γιάννης Φωστιέρης, ευχαρίστησε με τη σειρά του την περιφερειακή αρχή, υπογραμμίζοντας ότι τα καινούργια ελαστικά στα μεγάλα αυτοκίνητα της πυροσβεστικής θα συμβάλουν στην καλύτερη λειτουργία και αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας. Παραδέχτηκε ότι «υπάρχουν προβλήματα» στην προμήθεια ανταλλακτικών για τα οχήματα, αλλά είπε ότι «σε κάθε περίπτωση τα ελαστικά είναι απαραίτητα, καθώς επειδή τα βαριά οχήματα της πυροσβεστικής καταπονούνται στα βουνά και σε κακοτράχαλους δρόμους, σε ένα χρόνο τα καινούργια ελαστικά φθείρονται και καθίστανται επικίνδυνα».

Τόσο ο αντιπεριφερειάρχης όσο και οι διοικητές Τροχαίας και Πυροσβεστικής διαβεβαίωσαν ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί για το καλό του κοινωνικού συνόλου. Τέλος, ο πρώτος που δοκίμασε το αλκοολόμετρο κάνοντας αλκοτέστ, ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Σόκουτης, ο οποίος να σημειωθεί βγήκε «καθαρός».

e-ptolemeos.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.