Βίντεο από την συναυλία παλαιάς μουσικής στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου στο πλαίσιο του «Σεμιναρίου Μουσικής»



vlcsnap-2012-08-24-13h04m33s222Μία εξαιρετικά πρωτότυπη συναυλία, δόθηκε το βράδυ της Πέμπτης 23 Αυγούστου 2012, στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου, στο πλαίσιο του «Σεμιναρίου Μουσικής» που διοργανώνει ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με το Ωδείο «Δημόπουλου».
 
Η συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του ναού, περιελάμβανε παραδοσιακά λειτουργικά τραγούδια, φωνητικές παραδόσεις άλλων λαών, καθώς και κομμάτια λόγιας θρησκευτικής μουσικής.

Η μουσική και τα άσματα σε έναν ιερό χώρο, όπως αυτός της εκκλησίας του Αγίου Χριστοφόρου, καθήλωσαν τους θεατές μέχρι το τέλος της συναυλίας, χαρίζοντάς τους μία πολύ ευχάριστη εμπειρία.

Οι εκδηλώσεις του σεμιναρίου θα συνεχιστούν μέχρι το Σάββατο 25 Αυγούστου.

Δείτε το video:

 

 

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Την Παρασκευή 24.8.2012 στις 22.00 μέσα στο Εργοστάσιο «Κικής» (περιοχή Κασλάς) οι καθηγητές και σπουδαστές του σεμιναρίου θα παρουσιάσουν έργα πειραματικής και αυτοσχεδιαστικής μουσικής.

Είσοδος ελεύθερη.

Το Σάββατο 25.8.2012 στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης στις 20.00 οι σπουδαστές του Σεμιναρίου θα παρουσιάσουν έργα διαφόρων συνθετών.

Είσοδος ελεύθερη.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.