Δυτική Μακεδονία: «Εξοπλίζονται» τα νοσοκομεία



mamatseio nosok koz097Με σύγχρονο εξοπλισμό διαγνωστικού τύπου, ενισχύονται τα Γενικά Νοσοκομεία, Γρεβενών, Κοζάνης, Πτολεμαίδας και Φλώρινας. Τη σχετική απόφαση ένταξης του έργου, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία – Θράκη» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.

Το έργο προϋπολογισμού 1.350.000 Ευρώ ,υλοποιείται από την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και έχει χρονικό ορίζοντα τους 6 μήνες και περιλαμβάνει ψηφιακά ακτινολογικά συγκροτήματα (σταθερά και τροχήλατα) για τα Γενικά Νοσοκομεία Κοζάνης, Φλώρινας και Πτολεμαίδας, αξονικό τομογράφο για το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας και τρείς υπερηχοτομογράφους γενικής, καρδιολογικής και γυναικολογικής χρήσης. Μέσα από το συγκεκριμένο έργο στοχεύουμε σε καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας σημειώνει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή και η υπογραφή των αποφάσεων ένταξης 2 έργων που αφορούν στην ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών. Πρόκειται για την προμήθεια και

εγκατάσταση βιοιατρικού εξοπλισμού, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ και την προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκρομηχανολογικού εξοπλισμού, προϋπολογισμού 130.000 ευρώ. Τέλος στην τελική ευθεία βρίσκεται και η υποβολή της πρότασης για το Γενικό Νοσοκομείο της Καστοριάς.

ΕΡΑ Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.