Καταγγελία προς τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Βοίου



dimos voiou banner9786t9ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΒΟΙΟΥ

Ο Πολιτικός πολιτισμός περισσεύει στη Δημοτική αρχή, και η απραξία κυριαρχεί.

Καταγγέλλω  τη δημοτική αρχή ότι στις 13 / 8 / 2012 λάβαμε πρόσκληση όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι για τακτικό συμβούλιο την Παρασκευή 17 / 8 / 2012 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Δ.Δ. Σιάτιστας Δήμου Βοίου.

Στο Δημοτικό συμβούλιο προσήλθαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, ενώ  από τους 14 συμβούλους τις συμπολίτευσης προσήλθαν δυστυχώς μόνο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ένας Αντιδήμαρχος.

Λόγο μη απαρτίας αναβλήθηκε το δημοτικό συμβούλιο.

Εσκεμένα και πραξικοπηματικά για λόγους που εμείς γνωρίζουμε στο Δημοτικό συμβούλιο δεν προσήλθαν οι Δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης.  

Επιστρέφοντας προς το Τσοτύλι ο ένας αντιδήμαρχος έπινε καφέ σε καφετέρια της Νεάπολης, και  άλλος αντιδήμαρχος σε καφέ του Τσοτυλίου, η δε δημοτική σύμβουλος ήταν στο κατάστημά της.

Όσο για τη Δήμαρχο… δε γνώριζε κανείς που βρισκόταν.

Όση καλή θέληση και να έχει η αντιπολίτευση να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου η συμπολίτευση συνεχίζει να παίζει με τους θεσμούς παραμένοντας βυθισμένη στην απραξία.

Τα προβλήματα του Δήμου είναι πολλά και απαιτούν σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Δημήτρης Λαμπρόπουλος  
Επικεφαλής Παράταξης
Δημοτικός Σύμβουλος

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.