Οι Επιστολές που (δεν) Αρκούν – Άρθρο του Κωνσταντίνου Καραμάρκουletterbox87658Συνέταξα 50+ επιστολές διαμαρτυρίας προς πολιτικά πρόσωπα σε κρατικά και αυτοδιοικητικά πόστα _

Εκφράζω με κάθε τρόπο σε κάθε μία από αυτές, την δυσανασχέτηση μου, την ανησυχία μου, τις αγωνίες μου, τα ερωτήματα μου …..

«Γιατί κλείνετε το πανεπιστήμιο μου, την εφορία μου, γιατί μου παίρνετε τον συνοριοφύλακα από το χωριό μου, τον αγροτικό μου γιατρό, γιατί σταματάτε την λειτουργία των γυμναστηρίων και των κοινωνικών δομών, γιατί … γιατί …»

Τις στέλνω παντού, στον ίδιο τον πρωθυπουργό με επισήμανση να μου απαντήσει για τις ενέργειες του  … άμεσα  

Μόλις τελειώσω τις στέλνω και στα τοπικά μέσα, για να δουν και άλλοι πόσο κουράστηκα και πόσο νοιάζομαι για τον τόπο _

Μετά θα δω το λογιστή μου για το πώς θα κρύψω κάποια έσοδα από τη δήλωση μου, το μηχανικό μου για την τακτοποίηση της αποθήκης, της πισίνας και των ημιυπαίθριων μου, κάποιους ψηφοφόρους μου στο γραφείο για κάποια ανταποδοτικά θέματα και τέλος τους συνεργάτες μου που περιμένουν υπογραφές για εκτός έδρας  και υπερωρίες.

«Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ ούτε λεπτό με κάτι ακατάληπτα περί σχεδιασμού, οργάνωσης, οικονομίας κλίμακας, διαχείρισης και διοίκησης με στόχους, τεκμηρίωση κειμένων, προετοιμασία έργων και δράσεων κλπ μπούρδες»  

Είμαι παιδί της πιάτσας και της ελληνικής πραγματικότητας !
Κάνω ότι κάνουν και οι άλλοι ακριβώς !
Κρύβομαι μέσα στα χωράφια από το Μεγάλο Κράτος που με κυνηγάει  πάνω στην Εγνατία _

Μπορώ πλέον να κοιμηθώ το μεσημεράκι ήσυχος _

Οι επιστολές έφυγαν όλες _

Αρκούν _

Καραμάρκος Κώστας
Κοζάνη
3/8/2012

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.