Επίσκεψη μελών του Πολιτιστικού Ομίλου Μοσφιλωτής Κύπρου στον Δήμο Κοζάνηςmosfiloti stin kozani2342Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσκεψη μελών του Πολιτιστικού Ομίλου Μοσφιλωτής Κύπρου στον Δήμο Κοζάνης με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Κοινότητας. Τα μέλη του Ομίλου ανταποκρίθηκαν για ακόμα μία φορά στην πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής για να συμμετάσχουν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις  του συλλόγου. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Δημαρχείο  όπου έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών με τον Δήμαρχο και στη συνέχεια να επισκεφτούν την Χαρτοθήκη της πόλης στο Αρχοντικό Λασσάνη.

Οι δύο πλευρές εξέφρασαν την πρόθεση για συνέχιση της ανταλλαγής επισκέψεων στα πλαίσια πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων καθώς και άλλων συνεργασιών με στόχο την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Δήμων Ελλάδας και Κύπρου καθώς και την προοπτική αδελφοποίησή τους.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.