Κοζάνη: Διαμαρτυρία για την αιφνιδιαστική απόσπαση 471 συνοριοφυλάκων στην Θράκη!



astinomiko megaro kozanis neo2342Την έντονη διαμαρτυρία τους για την αιφνιδιαστική μετακίνηση 471 συνολικά αστυνομικών από την Δυτική Μακεδονία για τουλάχιστον δυο μήνες  προς τις αστυνομικές Διευθύνσεις Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας, Ροδόπης και Ξάνθης προς ενίσχυση της Frontex, εξέφρασαν χθες το απόγευμα κατά διάρκεια της συνεδρίασης της 1ης Επιτροπής Διαβούλευσης με θέμα τον στρατηγικό σχεδιασμό της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αντιπροσωπεία  μελών των ενώσεων αστυνομικών υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι και επέδωσαν ψήφισμα στον Περιφερειάρχη Γιώργο Δακή.

Ο πρόεδρος της ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών  κ. Χρήστος Τριγώνης τόνισε σε δηλώσεις του ότι η απαίτηση να αποσπασθούν αστυνομικοί μέσα σε τρία εικοσιτετράωρα στη περιοχή της Θράκης δείχνει προχειρότητα και έλλειψη σχεδιασμού, ενώ εξαιτίας της μετακίνησης δημιουργείται μείζον θέμα δημόσιας ασφάλειας στην Δυτική Μακεδονία.  Οι αστυνομικοί ζητούν την πλήρη εφαρμογή των κανονισμών και της νομοθεσίας για την μετακίνησης, την αποζημίωση και την διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων του αστυνομικού προσωπικού.

ΕΡΑ Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.