Λειτουργία Κέντρου Κακοποιημένων Γυναικών από τον Δ. Κοζάνηςkozani zografiaΚέντρο κακοποιημένων γυναικών θα λειτουργήσει ο δήμος Κοζάνης, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς. Σύμφωνα με την σύμβαση που υπογράφηκε, μεταξύ δήμου και Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, το κέντρο θα πρέπει να λειτουργήσει από τον προσεχή Σεπτέμβριο και για τρία χρόνια, έχοντας εξασφαλισμένο τον προϋπολογισμό των 600.000 ευρώ, από το ΕΣΠΑ. Το Κέντρο κακοποιημένων γυναικών θα λειτουργήσει στον Τετράλοφο και σε χώρο που θα διαμορφωθεί από το δήμο Κοζάνης.

Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού και ήδη, όπως τόνισε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας κ. Κώστας Κυτίδης, βρισκόμαστε στη διαδικασία της προκύρηξης των θέσεων. Συγκεκριμένα πρόκειται να προσληφθούν, μέσω ΑΣΕΠ, ένας κοινωνιολόγος, ένας παιδοψυχολόγος ή παιδαγωγός, ένα διοικητικό στέλεχος και ένα άτομο βοηθητικό προσωπικό.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.