Έρευνα και στην Κοζάνη: «Εργασία & Νέοι στην επαρχία» Σπούδασες; Εργάζεσαι στην πόλη σου;kozani_zografiaΜία έρευνα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, με θέμα «Εργασία & Νέοι στην επαρχία» διεξάγουν οι σπουδαστές του Business School του Mediterranean College και του τομέα Οικονομίας & Διοίκησης των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με σκοπό την ανίχνευση των επαγγελματικών ευκαιριών στις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, και την δυνατότητα  απορρόφησης από την αγορά εργασίας για τους νέους της επαρχίας, βάσει του επιπέδου σπουδών τους.

Η έρευνα θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικού ερωτηματολόγιου. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην έρευνα και να βοηθήσουν τους σπουδαστές του Mediterranean College και των ΙΕΚ ΞΥΝΗ στην εργασία τους, μπορούν να κάνουν κλικ στην διεύθυνση:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGFIR1o2Nk9MTTlVc2FwOVBiLXFXSFE6MQ#gid=0  και να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα δημοσιευτούν στα ΜΜΕ, και στα επίσημα websites του Mediterranean College και του ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Πληροφορίες: Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310552406, iek@xinis.net, http://www.xinis.edu.gr/

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.