Αποφάσεις Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίαςperiferia dit maked ktirio9879Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας διάρκειας οκτώ μηνών  τεσσάρων χειριστών ΔΕ και τεσσάρων οδηγών ΔΕ για τις ανάγκες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κατά τους χειμερινούς μήνες ενέκρινε κατά πλειοψηφία το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας. Αποφάσισε παράλληλα ομόφωνα πλην του κ. Μαργαρίτη να εγκρίνει τον διορισμό των επιτυχόντων της προκήρυξης του Ν.2643/1998 έτους 2008, στην οποία περιλαμβάνονται Άτομα με αναπηρία, πολύτεκνοι, ανάπηροι πολέμου, και αγωνιστές της εθνικής αντίστασης. Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε ομόφωνα ο χαρακτηρισμός του αγροτικού δρόμου Κέλλυ- Αγ. Αθανάσιος ως επαρχιακός, ο οποίος θα επιταχύνει την διαδρομή στο μισό, ενώ θα συνδέσει μεταξύ τους τα χιονοδρομικά του Καιμάκτσαλαν και Βίγλας.

Επίσης ομόφωνα αποφασίστηκε η έκδοση ψηφίσματος σχετικά με τις δυσκολίες που δημιουργούνται με το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης στους αγροτικούς γιατρούς ύστερα από εισήγηση της κ. Μεντεσίδου από την μείζονα αντιπολίτευση. Απορρίφθηκε από την πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου η πρόταση ψηφίσματος που κατέθεσε από την Αγωνιστική Συσπείρωση ο κ. Βογιατζής για αλληλεγγύη στους απεργούς της χαλυβουργικής εναντίον τον οποίον επενέβησαν τα ΜΑΤ.

Μικροένταση δημιουργήθηκε στη συνεδρίαση για την σύναψη προγραμματικής σύμβασης για την κατασκευή στεγάστρου στον αύλειο χώρο της εκκλησίας Πολυανέμου, αφού η μείζον αντιπολίτευση εξέφρασε τις ενστάσεις της.

ΕΡΑ Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.