Άθλια η κατάσταση στον ποδηλατόδρομο προς την Καρυδίτσα Κοζάνης! Βίντεοpodilatodromos_koz6543879Το blog ”ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ” βρέθηκε στον ποδηλατόδρομο που υπάρχει στην έξοδο της Κοζάνης προς τον οικισμό της Καρυδίτσας! Ένας ποδηλατόδρομος ο οποίος δεν έχει πολλά χρόνια που δημιουργήθηκε εντούτοις όπως θα δείτε βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση…!

1)Τα χόρτα έχουν καλύψει πολύ μεγάλο μέρος του και σε κάποια σημεία φτάνουν τα 2 μέτρα πράγμα το οποίο γνωρίζουμε πόσο επικίνδυνο είναι,
2) οι πινακίδες που υποδεικνύουν στους οδηγούς ότι είναι ποδηλατόδρομος είναι κυριολεκτικά έτοιμες να πέσουν πάνω στους ποδηλάτες που διέρχονται από εκεί και ιδίως μικρά παιδιά,
3) οι κώνοι που υπάρχουν κατά μήκος του ποδηλατόδρομου έχουν διαλυθεί και δεν έχουν αντικατασταθεί ποτέ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πραγματικά καμία προστασία για τους ποδηλάτες! Το βίντεο που θα δείτε είναι αδιάψευστος μάρτυρας όλων όσων αναφέραμε παραπάνω!

Υ.Γ Προς Δήμαρχο Κοζάνης: κ.Λάζαρε Μαλούτα ο οποίος είστε δήμαρχος Κοζάνης τι έχετε να μας απαντήσετε για αυτό το θέμα; Εσείς δεν ήσασταν που αναφέρατε ότι οι πολίτες πρέπει να χρησιμοποιούν τους υπάρχοντες ποδηλατόδρομους; Και βέβαια να τους χρησιμοποιούμε αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται ειδικά ο συγκεκριμένος δυστυχώς είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ελπίζουμε να προβείτε στην συντήρηση του το συντομότερο δυνατό για να μπορούμε να τον χρησιμοποιούμε χωρίς κίνδυνο!

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.