Επιστολή ΤΕΕ/ΤΔΜ προς Υπ. Οικονομικών για την εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης και την «ενεργειακή φτώχεια» των κατοίκων της Δυτ. Μακεδονίαςtee_banner-tdm_neo_copyΚύριε Υπουργέ,

Σας διαβιβάζουμε τη «Διατύπωση θέσεων του ΤΕΕ/Τμ. Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με το κόστος θέρμανσης στη Δυτική Μακεδονία και προτάσεων για την ελάφρυνσή του»

που έχει αποσταλεί στο Υπουργείο σας και τους συναρμόδιους φορείς εγκαίρως τόσο τον Φεβρουάριο του 2011 όσο και τον Φεβρουάριο του 2012.

Στο κείμενο με στοιχεία αναφέρονται οι ανάγκες σε θέρμανση των κατοίκων της Δυτικής Μακεδονίας (και προφανώς περιοχών της Βορείου Ελλάδας με παρόμοια χαρακτηριστικά) και τεκμηριώνεται ότι ήδη εισήλθαν σε κατάσταση «ενεργειακής φτώχειας». Προσδοκώντας στην υιοθέτηση πολιτικών που θα

αντιμετωπίζουν αυτήν την φορολογική αδικία σχετικά με την εξίσωση του πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης, παραμένουμε στη διάθεση σας.

Για τη Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.
Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Μαυροματίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.