Οι εκπτώσεις θα κρίνουν τα «λουκέτα» στην περιοχή!



ekptoseis_vitrina_koz98Με το βλέμμα στραμμένο στην καλοκαιρινή εκπτωτική περίοδο, που ξεκινά τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, είναι οι καταστηματάρχες, οι οποίοι ευελπιστούν ότι θα δουν τους καταναλωτές μέσα στα καταστήματά τους και όχι μόνο στις βιτρίνες τους.

Και η αγορά της Κοζάνης είναι «γονατισμένη» λόγω της οικονομικής κρίσης, ενώ πολλοί έμποροι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί περιμένοντας τις εκπτώσεις.

«Φέτος για ένα λόγο παραπάνω προσδοκούμε αύξηση, για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις μας. Τα τελευταία δύο χρόνια μήνα με το μήνα η αγορά καταρρέει και το φαινόμενο των κλειστών καταστημάτων παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις» δηλώνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Δημήτρης Αθανασιάδης.

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης, τα κλειστά καταστήματα στην Κοζάνη υπερβαίνουν τον πανελλαδικό μέσο όρο. Οι έμποροι βλέποντας πως πρέπει να προσελκύσουν από την αρχή το καταναλωτικό κοινό, αποφάσισαν αυτή την περίοδο να κάνουν εκπτώσεις που αναμένεται να φθάσουν από την αρχή το 70%. «Οι εκπτώσεις θα είναι συμφέρουσες, θα υπάρχουν προσφορές ως το τέλος της σεζόν. Υπάρχει ποικιλία και είναι καλή η ευκαιρία για τους καταναλωτές να κάνουν τον προγραμματισμό τους και να προχωρήσουν στις αγορές τους» δηλώνει ο κ. Αθανασιάδης.

Η καλοκαιρινή εκπτωτική περίοδος ξεκινάει στις 16 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου.

Εφημερίδα “Ο Χρόνος”

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.