Ανοιχτές αυλές σχολείων για τα παιδιά όπως κάθε χρόνο στην Κοζάνη!



sxoleio_ayli98790Σε 22 σχολεία που στεγάζονται σε περίπου 15 σχολικά συγκροτήματα όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα είναι ανοιχτές οι είσοδοι και οι αυλές τους προκειμένου να βρουν χώρους για άθληση και παιχνίδι τα παιδιά και οι έφηβοι της πόλης της Κοζάνης.

Το πρόγραμμα «ανοιχτές αυλές» ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου σήμερα το μεσημέρι ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης Παναγιώτης Αποστολίδης τονίζοντας πως οι αυλές των σχολικών μονάδων θα είναι ανοιχτές έως τις 10 το βράδυ θα υπάρχουν σχολικοί φύλακες για κάθε σχολείο και πως η Δημοτική Αστυνομία θα είναι κοντά σε κάθε σχολείο με περιπολίες των ανδρών της ώστε να επέμβει όποτε ζητηθεί.

Παράλληλα ο κ. Αποστολίδης ζήτησε από όσους επισκέπτονται τον δημοτικό κήπο, το κόσμημα της πόλης όπως το χαρακτήρισε να φροντίζουν εάν συνοδεύουν ζώα για την καθαριότητά τους ενώ από όλους ζήτησε σεβασμό στον κήπο καθώς και όσα τοποθετεί ο Δήμος προς διευκόλυνση όσων τον επισκέπτονται. Σύντομα δε τόνισε πως θα υπάρχει καροτσάκι για νερά και αναψυκτικά. Ο κ. Αποστολίδης επίσης ανακοίνωσε πως υπάρχει πρόγραμμα κοπής δέντρων και θα πρέπει οι πολίτες να συνδράμουν τις υπηρεσίες ενώ δήλωσε διαθέσιμος σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα καθημερινότητας σε όλο το Δήμο, ώστε να επικοινωνούν μαζί του συνεχώς.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.