Πυρκαγιά σε Φυσιοθεραπευτήριο στο κέντρο της Κοζάνης!



pirosvestiko_oxima_koz345365Αναστατώθηκαν χτες οι κάτοικοι στο κέντρο της Κοζάνης, όταν σημειώθηκε πυρκαγιά σε οικοδομή, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα ένας ένοικος.

Η φωτιά προκλήθηκε στις 8.30 το πρωί, στο 2ο όροφο πολυκατοικίας, επί της οδού Χαρισίου Μεγδάνη 1, όπου στεγάζεται ένα Κέντρο Φυσιοθεραπείας. Οι περίοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια και είδαν να βγαίνουν καπνοί, ενώ για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 3 οχήματα και 8 πυροσβέστες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από την αίθουσα υδροθεραπείας, όπου εξερράγη μία συσκευή με παραφυνέλαιο.

Ο 50χρονος ιδιοκτήτης του Κέντρου Φυσιοθεραπείας, στην προσπάθειά του να σβήσει τη φωτιά έκανε το λάθος να ρίξει νερό στο παραφυνέλαιο, με αποτέλεσμα οι φλόγες να δυναμώσουν και να υποστεί ελαφρά εγκαύματα στα χέρια. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στο ιδιοκτήτη του φυσιοθεραπευτηρίου και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Μαμάτσειο νοσοκομείο.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί. Όμως είχαν ήδη καεί ορισμένα έπιπλα, ενώ οι συνολικές ζημιές εκτιμώνται κατ’ αρχήν σε 7.000 ευρώ.

Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

e-ptolemeos.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.