Ο Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ. Παύλος προσκαλεί όλους στο Επισκοπείο Κοζάνης

mitropoli_kozanis87658

Τέκνα εν Κυρίῳ αγαπητά,

Με πολλή χαρά επικοινωνώ μαζί σας για να σας εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου και την πατρική μου ευχή και ευλογία για την συμμετοχή σας στις ιερές ακολουθίες και τις λοιπές εκδηλώσεις, που έλαβαν χώρα στην Μητροπολιτική μας περιφέρεια με την ευκαιρία της επισκέψεως του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Ζήσαμε όλοι στιγμές ιστορικές, στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην ψυχή μας. Το ίδιο ακριβώς δήλωσε και ο Παναγιώτατος κατά την αναχώρησή του.

Τέκνα εν Κυρίῳ αγαπητά,

Κατά τις ημέρες της εδώ παραμονής του Οικουμενικού Πατριάρχη δεν ήταν δυνατόν, όπως αντιλαμβάνεσθε, να είναι επισκέψιμο το ιερό Επισκοπείο μας. Για το λόγο αυτό καθώς και για την ονομαστική μου εορτή, η οποία συνέπεσε με την επίσκεψη του Παναγιωτάτου, σας προσκαλώ όλους την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουλίου, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία, να επισκεφθείτε το Επισκοπείο, να το δείτε έτσι όπως αποκαταστάθηκε, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Υπουργείου Πολιτισμού, να το καμαρώσετε και να σας προσφερθεί ένα κέρασμα.

Αναμένοντάς σας την ερχόμενη Κυριακή, διατελώ

Με πατρικές ευχές
Ο Επίσκοπος και Μητροπολίτης σας
† Ο ΣΕΡΒΙΩΝ & ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.