Ιούνιος ο μήνας των Εθελοντών Αιμοδοτών



aimodosia_askoi_aima786Μήνας του εθελοντή αιμοδότη ο Ιούνιος (14 Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη) και οι εκδηλώσεις πάρα πολλές. Η καθ΄ ομολογία επιτυχημένη βραδιά karaoke με τη βράβευση των Αιμοδοτών συνοδεύτηκε από ενημερωτική εκδήλωση και βράβευση των Εθελοντών Αιμοδοτών της Άνω Κώμης , την Κυριακή 24 Ιουνίου, από τον πρόεδρο της ¨Γέφυρας Ζωής¨ κ. Τσαουσίδη Θεόδωρο και τη Συντονίστρια Μεταμοσχεύσεων του ¨Μαμάτσειου¨ Γ.Ν. κ. Μπαλτά Παναγιώτα, στο διήμερο εκδηλώσεων με την επωνυμία «Δύο Μέρες Γιορτή …Στην Άνω Κώμη».

Προηγήθηκε στις 10 Ιουνίου ο 7ος πανελλήνιος ποδηλατικός αγώνας στα Σέρβια και η ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων – Βελβενδού την Τετάρτη 20 Ιουνίου, για τη Δωρεά Οργάνων.

Ακολούθησε η βράβευση των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών από το ¨Μποδοσάκειο¨ Γ.Ν. τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, συνεχίζουμε με την Τρίτη Αιμοδοσία του μήνα σε συνεργασία με την Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων ¨ ‘Αρσις¨ , την  Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012 και θα κλείσουμε με τον 8ο Παρεγνάτιο Ποδηλατικό Αγώνα την Κυριακή 1 Ιουλίου στη Λυγερή Κοζάνης

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Τσαουσίδης Θεόδωρος

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.