«Αντάρτικο πόλεων» στην Πτολεμαϊδα με θύματα περιουσίες πολιτών! Βίντεο…



Ptolemaida_aerial_viewΑνεξέλικτες διαστάσεις τείνει να λάβει το φαινόμενο των καταστροφών σε περιουσίες πολιτών που άγνωστοι προκαλούν κυρίως μετά τα μεσάνυχτα.

Πρόκειται για μικρές ομάδες αγνώστων νεαρών οι οποίοι προκαλούν ζημιές κυρίως σε σταθμευμένα αυτοκίνητα με σπάσιμο των καθρεπτών και γδάρσιμο με αιχμηρά αντικείμενα (κλειδιά κ.α.) του χρώματος και της λαμαρίνας των οχημάτων. Αρκετές μάλιστα φορές οι άγνωστοι φωνάζουν και σχολιάζουν της ενέργειές τους ενώ δεν έλειψαν και οι φορές που έγιναν αντιληπτοί ακόμα και από τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων και τράπηκαν σε φυγή πριν προλάβει η αστυνομία.

Οι ζημιές που αφήνουν πίσω τους οι βάνδαλοι συχνά είναι σοβαρές και υπολογίζεται σε εκατοντάδες ευρώ ενώ η αστυνομία να και έχει πληροφορίες για το φαινόμενο δεν μπορεί να φτάσει στη σύλληψη καθώς μέχρι και σήμερα οι όποιες περιγραφές των αγνώστων είναι ασαφείς και δεν οδηγούν σε κάποιο συμπέρασμα.

από το eordaia.org

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.