Δυτική Μακεδονία: Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών



kounoupia_programma_katapolemisis3543454Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών, που θα διαρκέσει ολόκληρη τη θερινή περίοδο, από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο εφαρμόζει, για πρώτη φορά φέτος, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ και τους Δήμους.

Το πρόγραμμα της καταπολέμησης βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από τις 15 Ιουνίου με την εγκατάσταση αναδόχου εταιρείας και την υπογραφή σχετικής σύμβασης για την εκτέλεση του έργου. Καθ’ όλη τη θερινή περίοδο, εξειδικευμένα και εξοπλισμένα συνεργεία θα βρίσκονται καθημερινά σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, με σκοπό την καταπολέμηση των κουνουπιών, με δειγματοληπτικούς ελέγχους, ψεκασμούς και ελέγχους ακμαίων εντόμων. Η συμμετοχή επίσης των πολιτών θεωρείται πολύ σημαντική, ενώ επιβάλλεται η διευκόλυνση των συνεργείων σε κάθε περιοχή, ενώ παράλληλα η περιφέρεια έχει ενεργοποιήσει τηλεφωνική γραμμή, χωρίς χρέωση, για να απευθύνεται ο πολίτης για παρατηρήσεις ή εντοπισμό προβλημάτων.

Τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας «χωρίς χρέωση»: 800 11 244 244 καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.