Με επιτυχία το 16ο Ράλι Σπριντ Βελβεντού



rally_velv2012hvjkΜε επιτυχία διεξήχθη το 16o ράλι σπριντ Νομού Κοζάνης στο Βελβεντό την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012. Δήλωσαν συμμετοχή 33 αγωνιζόμενα αυτοκίνητα από πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Η πιο μακρινή συμμετοχή ήταν εκείνη από την μακρινή για μας Κρήτη η οποία και πήρε και το πρώτο βραβείο της γενικής κατάταξης. Δυο συμμετοχές ήταν και πάλι από το Βελβεντό. Η μία με οδηγό το Γιώργο Σιώμο του Ελευθερίου και συνοδηγό τον Μανώλη Δεδούση, και η άλλη με οδηγό τον Κώστα Δημούλα και συνοδηγό τον Κώστα Κουρνιώτη αποδεικνύοντας ότι υπάρχει και ενεργό τοπικό ενδιαφέρον για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πάρα πολλοί θεατές, που από νωρίς το πρωί της Κυριακής κατέκλυσαν τις πλαγιές από το Δημοτικό Στάδιο Βελβεντού μέχρι και τις στροφές ψηλά από το Παλαιογράτσανο. Υπήρξε και ένας κατακλυσμός αυτοκινήτων σε όλους τους δρόμους από την παλιά δεξαμενή μέχρι την Καλλιθέα και σε πολλούς παράδρομους της περιοχής.

Την παραμονή, το Σάββατο 9 Ιουνίου, έγινε ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιζόμενων οχημάτων στην Κεντρική Πλατεία του Βελβεντού, η οποία επίσης κατακλύστηκε από κόσμο.

Την Κυριακή μετά τον αγώνα έγινε η απονομή των κυπέλλων στους νικητές. Ειδικά κύπελλα δόθηκαν στους ντόπιους συμμετέχοντες για την όλη τους συμμετοχή και παρουσία στους αγώνες, καθώς και στις γυναικείες συμμετοχές.

Για τον αγώνα αυτό αλλά και για το Βελβεντό έγινε συστηματική προβολή από τα τοπικά κανάλια και τις εφημερίδες του Νομού και από πολλά περιοδικά και ηλεκτρονικές σελίδες που ασχολούνται με το αυτοκίνητο.

Συνδιοργανωτές για φέτος, ήταν ο ΣΜΑΚ, η ΜΚΟ «Κοινωνία των Πολιτών του Βελβεντού» και ο Εμπορικός Σύλλογος Βελβεντού.

Εκ μέρους της «Κοινωνίας των Πολιτών του Βελβεντού» συγχαίρουμε τους νικητές και ευχαριστούμε θερμά τους συνδιοργανωτές Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης και Εμπορικό Σύλλογο καθώς και την Αστυνομία, την Τροχαία, το ΕΚΑΒ, την EUROMEDICA, την Πυροσβεστική, το Σύνδεσμο Οδηγών Αγώνων Βορείου Ελλάδας, το Κέντρο ΜΕΤΟΧΙ και προσωπικά τον επιχειρηματία Σταύρο Χατζηευστρατίου για το δωρεάν γεύμα στους αγωνιζόμενους. Επίσης ευχαριστούμε το Ηλεκτροτεχνείο του Αστέριου Εμμανουήλ για την προσφορά των αριθμών στα αυτοκίνητα που συμμετείχαν στον αγώνα, την κάβα Γιάννη Ζανδέ για τα εμφιαλωμένα νερά, το οινοποιείο Καμκούτη για τα κρασιά, τα αρτοποιεία Ξένιας Κόλλια και Μπάμπη Κουτλιάμπα για τα σάντουιτς, την Μάντρα Οικοδομικών Υλικών Μανώλη Ματθαίου για την προσφορά υλικών για τις ανάγκες του δρόμου και όλους τους ιδιώτες χορηγούς και την EXPRESS SERVICE.

Ακόμη ευχαριστούμε τους ραδιοφ. σταθμούς VETONEWS και ΡΑΔΙΟ ΜΕΛΙ, DIVA FM και 99,5 FM τα κανάλια FLASH TV, ΣΕΡΡΕΣ TV, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΤV, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, τις εφημερίδες και τα έντυπα του Νομού Κοζάνης, την εφημερίδα GO τις ηλεκτρονικές εφημερίδες και διαδικτυακές σελίδες.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στο Γιατρό του αγώνα Λευτέρη Σιόμο και στους εθελοντές του Βελβεντού που πραγματικά βοήθησαν με μεγάλη προθυμία και πολύ προσωπικό κόπο στην τεχνική υποστήριξη του αγώνα και υπήρξαν εδώ και δέκα χρόνια οι πραγματικοί εμψυχωτές της όλης προσπάθειας..

Κι ακόμη ευχαριστίες οφείλουμε στον Αλυτάρχη του αγώνα, τους αγωνοδίκες, τους κριτές, όλους τους συμμετέχοντες οδηγούς, συνοδούς και τεχνικούς του αγώνα και βέβαια όλους τους θεατές που τίμησαν το Βελβεντό με την παρουσία τους.

Ευχαριστίες τέλος οφείλουμε στα μέλη της «Κοινωνίας των Πολιτών του Βελβεντού», που στηρίζουν τη διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων στα πλαίσια της συνέχισης των πρωτοβουλιών που είχε πριν την «καλλικρατική» κατάργησή του ο Δήμος Βελβεντού.

Η επιτυχημένη 16η διοργάνωση του ράλι (η 10η συνεχής στο Βελβεντό) και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό προωθεί αλλά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας διαφημίζει και προβάλλει.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.