Kατέθεσε μηνύσεις κατά Κανέλλη, Δούρου, ΑΝΤ1 ο Κασιδιάρης – Τον συνόδευαν 7 άνδρες!



– Ζητά την άρση τKasidiaris_photo7658ου τηλεφωνικού απορρήτου Δελατόλα και Ράικου
– Αναβλήθηκε και πάλι η δίκη του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων – Ορίστηκε για τις 03/09
– Υπάρχει κίνδυνος παραγραφής μετά και τη νέα αναβολή
– Τρεις δικογραφίες εκκρεμούν εναντίον του Ηλία Κασιδιάρη
– Αναβολή για την Τετάρτη πήρε η δίκη στην Βέροια για τα 8 οκτώ μέλη της Χρυσής Αυγής που τα έκαναν “γυαλιά καρφιά” σε καφετέρια
– Νέα διχαστική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής – Στοχοποιεί δημοσιογράφους!

Το είπε στο NewsIt νωρίτερα, το έκανε πράξη λίγη ώρα μετά: ο Ηλίας Κασιδιάρης, αφού έληξε το αυτόφωρο και πέρασε ο κίνδυνος να συλληφθεί, πήγε στην εισαγγελία για να… περάσει στην αντεπίθεση. Κατέθεσε μηνύσεις κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, με αφορμή το ντροπιαστικό επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας με τα… νερά και τις σφαλιάρες.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έφτασε στα

δικαστήρια της Ευελπίδων συνοδεία επτά ανδρών, που φορούσαν σκούρα ρούχα. Όπως δήλωσε, η μήνυση κατά της Λιανας Κανελλη και της Ρένας Δούρου αφορά σε απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής κινείται νομικά και κατά του ΑΝΤ1 για “παράνομη κράτηση”, αλλά και του Αντώνη Δελατόλα για ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας.

Zήτησε και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του  Αντώνη Δελατόλα, γγια να εντοπιστεί αν έγινε διάλογος με την προϊσταμένη της εισαγγελίας Ελένη Ράικου «και να ενημερωθεί η κοινή γνώμη αν ο δημοσιογράφος αποκαλεί την προϊσταμένη “Ελένη μου”. Τότε θα διαπιστωθεί αν μιλάμε για προσβολή του θεσμού της δικαιοσύνης», όπως είπε. Ζητά επίσης να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο και της Ελένης Ράικου.Νέα αναβολή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων
Μπορεί πια να… κυκλοφορεί ελεύθερα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εμφανίστηκε κιόλας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου επρόκειτο να δικαστεί.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, αλλά έτσι κι αλλιώς η δίκη δεν έγινε ούτε και αυτή τη φορά. Πέντε χρόνια μετά από το περιστατικό στην πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν κάθισε ούτε και αυτή τη φορά στο εδώλιο. Για άλλη μια φορά, η δίκη του πήρε αναβολή και θα εκδικαστεί στις 3 Σεπτεμβρίου.

Ο δικηγόρος του μέσω σημειώματος ζήτησε αναβολή γιατί έπρεπε να βρίσκεται στο Ναύπλιο για άλλη υπόθεσή του. Το δικαστήριο συνεδρίασε για να εξετάσει το αίτημα. Το οποίο τελικά αποδέχθηκε, με τη σημείωση ότι η αναβολή δε μπορεί να είναι μακροχρόνια αφού υπάρχει και ο κίνδυνος της παραγραφής, μιας και έχουν ήδη περάσει πέντε χρόνια από την επίθεση στου Ζωγράφου. Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε να ορίσει την εκδίκαση της υπόθεσης στις 3 Σεπτεμβρίου.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δικάζεται για την επίθεση εναντίον καθηγητή του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η επίθεση είχε γίνει το 2007 στην πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου. Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Τον καθηγητή είχε τραυματίσει ομάδα νεαρών, χτυπώντας τον με μαχαίρι και γκλοπ. Του είχαν πάρει το πορτοφόλι κι άλλα αντικείμενα και διέφυγαν με το αυτοκίνητο που φέρεται να είχε νοικιάσει ο Ηλίας Κασιδιάρης, σύμφωνα με τον αριθμό κυκλοφορίας κράτησαν αυτόπτες μάρτυρες.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής υποστηρίζει ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση, ότι τον ενέπλεξαν αντιεξουσιαστές και ότι όταν έγινε η επίθεση, εκείνος απουσίαζε στο εξωτερικό.

Η υπόθεση Κασιδιάρη δεν είναι το μοναδικό ανοιχτό δικαστικό μέτωπο της Χρυσής Αυγής. Το μεσημέρι, στη Βέροια, θα δικαστούν οκτώ μέλη του κόμματος που συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου μετά από συμπλοκή με αναρχικούς και εισβολή σε καφενείο της πόλης, όπου 15-20 άτομα, μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε θαμώνες και έσπασαν εξοπλισμό του μαγαζιού.

Νέο μήνυμα διχασμού από τη Χρυσή Αυγή

Το πρωί της Δευτέρας, στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής αναρτήθηκε μια νέα ανακοίνωση. Νέα μόνο στην ημερομηνία και την ώρα, γιατί το περιεχόμενο ήταν σχεδόν το ίδιο με όλες τις προηγούμενες: διχαστικό. Αυτή τη φορά, η οργάνωση αποφάσισε να στοχοποιήσει δημοσιογράφους.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση…

“Ιδού το δίλημμα: Ή με τους υπεύθυνους της δυστυχίας μας ή με την Χρυσή Αυγή

Παλαιότερα, υπήρχε μια διαφήμιση απορρυπαντικού, το μότο της οποίας ήταν: «29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν ….». Αυτές τις μέρες, μετά το γνωστό στημένο επεισόδιο στο κανάλι του Κυριακού, βγαίνουν όχι μόνο 29 αλλά πολλοί περισσότεροι κατασκευαστές της δυστυχίας του ελληνικού λαού, που συνιστούν στον ίδιο λαό που εξαθλίωσαν, να «διορθώσει την ψήφο του» και να μην «ξαναψηφίσει Χρυσή Αυγή».

Ποιον να πρωτοθυμηθούμε και ποιόν να ξεχάσουμε: ΟΛΟΙ οι πολιτικάντηδες μαζί με μια φωνή, Σαμαράς, Τσίπρας, Παπαρήγα, Βενιζέλος (και ο Jeffrey…), Κουβέλης, Οικολόγοι, Καρατζαφέρης (και οι έχοντες «ειδική αποστολή» σε τούτες τις εκλογές «ναζισταί» του), ακροαριστερά συμμορίτικα μορφώματα κ.τ.λ., ΟΛΟΙ αυτοί ξέχασαν τις διαφορές τους και έπεσαν σαν τα όρνεα να κατασπαράξουν την Χρυσή Αυγή! Ή μήπως δεν έχουν πραγματικές διαφορές και υπηρετούν το ίδιο σύστημα;

ΟΛΟΙ οι μεγαλοδημοσιογράφοι, στο ίδιο χορωδιακό τέμπο: και ο Πρετεντέρης και ο Ευαγγελάτος, και η Στάη, και η Τρέμη, και ο Αυτιάς, και ο Παπαδάκης, και ο Οικονομέας, και ο Καμπουράκης, και ο Χασαπόπουλος, και ο Αναγνωστάκης, και ο Σρόϋτερ, και ο Παπαχελάς, και ο Βερύκιος, και όλοι εκείνοι που συνιστούν υποταγή και ψυχραιμία στην ολοκληρωτική καταστροφή μας.

Για να μην το κουράζουμε το θέμα, το δίλημμα των επομένων εκλογών είναι ξεκάθαρα το εξής: Μ’ όλους αυτούς που είναι υπεύθυνοι για τη δυστυχία μας ή με τη Χρυσή Αυγή; Η απάντηση δική σας!”

newsit.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.