Πτολεμαΐδα: Εκπτώσεις σε Τρίτεκνους, Πολύτεκνους και Διαβητικούς!



Ptolemaida_apo_psila342Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των τριών Συλλόγων Τριτέκνων, Πολυτέκνων και Διαβητικών Εορδαίας, στο πρόγραμμα του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας, που ξεκίνησε από 1η Απριλίου και το οποίο περιλαμβάνει έκπτωση στα ειδικά συμβεβλημένα καταστήματα με την επίδειξη της σχετικής κάρτας.

Τα μέλη των συλλόγων αυτών που έχουν και τις σχετικές κάρτες και προσερχόμενοι στα καταστήματα – μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας, που είναι συμβεβλημένοι,  έχουν σημαντικό ποσοστό έκπτωσης στις αγορές τους. Το ποσοστό της έκπτωσης εξαρτάται και ποικίλει ανάλογα με το κατάστημα, αλλά μπορεί να φτάσει ακόμα και το 30%-40%. Συνολικά 70 καταστήματα – μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας συμμετέχουν και στηρίξουν το ετήσιο αυτό πρόγραμμα. Πρόκειται για καταστήματα όλων των κατηγοριών και αφορούν την ένδυση, υπόδειξη, καταναλωτικά αγαθά, έπιπλα κ.ο.κ.

Ως επί το πλείστον, οι εκπτώσεις γίνονται σε ποσοστό 20-30%, γεγονός ιδιαίτερα επωφελές για αυτές τις κοινωνικές ομάδες, ειδικά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Πρόκειται, μάλιστα για μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού της περιοχής, ειδικά μάλιστα σε ό,τι αφορά στους τρίτεκνους.

«Είναι αρκετά τα άτομα και εμείς διευκολύνουμε όσο μπορούμε τις αγορές τους», σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον «Π.Λ.» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος. Προασπίστηκε το πρόγραμμα, τα οφέλη του και τον κοινωνικό του χαρακτήρα, ενώ σημείωσε πως ναι μεν προσφέρονται όλο το χρόνο προϊόντα σε φθηνότερες τιμές για τις κοινωνικές αυτές ομάδες, που δεν θα μπορούσαν ίσως αλλιώς να γίνουν, αλλά υπάρχει και ένα όφελος στα καταστήματα, σε ό,τι αφορά στο τζίρο.

Θα πρέπει θα σημειωθεί πως εδώ και δύο χρόνια εφαρμόζεται ήδη από τον Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας – Εορδαίας παρόμοιο πρόγραμμα για το Σύλλογο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και τα μέλη του, το οποίο σημειώνει ανάλογη ανταπόκριση.

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.