Οι υποψήφιοι, τα κόμματα και οι αντικαταστάσεις στην Κοζάνη



komata__eklogesΛιγότερα κόμματα και λιγότεροι υποψήφιοι συμμετέχουν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου στην ΠΕ Κοζάνης. Συγκεκριμένα το Πρωτοδικείο Κοζάνης ανακήρυξε ως έχοντες το δικαίωμα συμμετοχής 18 κόμματα και 82 συνολικά υποψήφιους βουλευτές, έναντι 24 κομμάτων και 94 υποψηφίων βουλευτών στις εκλογές της 6ης Μαίου.

Από τους υποψηφίους της 6ης Μαίου δεν κατέρχονται η Θέωνη Αποστολοπούλου από τους Οικολόγους Πράσινους, ο Εμμανουήλ Ιωαννίδης από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Αναστασία Λιόφα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο Λάζαρος Πάσχος από την ΔΗΜΑΡ, Εμμανουήλ Πατσώνας από το ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Σαββίδης από τους Πειρατές, και οι Γαβριήλ Βαρνασίδης και Χρήστος Ιωακειμίδης από το ΚΚΕ Μ-λ. Στους οικολόγους Πράσινους την Θεανώ Αποστολοπούλου αντικαθιστά η Κυπαρίσση Φιλίτσα – Ελένη, στους Ανεξάρτητούς Έλληνες την Αναστασία Λιόφα αντικαθιστά ο Στυλιανός Κουμαράκης, και στο ΣΥΡΙΖΑ τον Εμμανουήλ Πατσώνα αντικαθιστά ο Κωνσταντινίδης Βασίλειος. Στους Πειρατές τον Γιώργο Σαββίδη αντικαθιστά η Γεσθημανή Πασχαλίδου, ενώ στην θέση των Βαρνασίδη Γαβριήλ και Χρήστου Ιωακειμίδη στο ΚΚΕ Μ-λ τοποθετείται η Μαρία Πηνελόπη Αβουζουκλίδου. Δεν αντικαθίστανται οι Λάζαρος Πάσχος στην Δημοκρατική Αριστερά και ο Εμμανουήλ Ιωαννίδης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Υπενθυμίζεται ότι στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνης υπάρχουν 165.100 ψηφοφόροι που θα ψηφίσουν σε 366 εκλογικά τμήματα.

ΕΡΑ Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.