Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο



astinomia_logoΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Μαΐου 2012, στο Άργος Ορεστικό  η ημερίδα με θέμα «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο», στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Ορεστίδος  σε συνεργασία με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Κύριος στόχος αυτής ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γονιών, σχετικά με τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο και την ασφαλή πλοήγηση σ ’ αυτό.

Οι γονείς ενημερώθηκαν από αξιωματικούς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης και εκπαιδευτικούς του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Καστοριάς  και στη συνέχεια κατέθεσαν τις δικές τους εμπειρίες και απόψεις.

Η υπηρεσία μας συνεπής στην προσπάθειά της για την ενημέρωση του πολίτη και ειδικότερα των νέων ανθρώπων, θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες αυτές και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.