Ο Σκανδαλίδης ονειρεύεται κυβέρνηση, με κορμό το ΠΑΣΟΚ! Μην τον ξυπνάτε…



skandalidisΕίναι σαφές ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου, οι πολιτικοί μας άρχοντες το ερμηνεύουν διαφορετικά – ενίοτε το ερμηνεύουν κατά το δοκούν. Παράδειγμα, ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Χθες, στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο πρώην υπουργός κατηγόρησε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ότι συμπεριφέρονται σαν μεγάλα κόμματα ενώ δεν είναι. Προφανώς εννοούσε ότι το ΠΑΣΟΚ, που συμπεριφέρεται σαν μεγάλο κόμμα, είναι και γι αυτό πρόσθεσε ότι τα ποσοστά της 6ης Μαΐου δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ δικαιούται να έχει φιλοδοξίες!

Τι φιλοδοξίες; Να αποτελέσει τον βασικό κορμό για μια κυβέρνηση της κεντροαριστεράς!!!

Πρόσθεσε δε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι υπεύθυνη δύναμη και έχει συγκεκριμένο σχέδιο διαπραγμάτευσης του μνημονίου κάνοντας αναφορά στο σχέδιο των 6 σημείων του Ευ. Βενιζέλου.

Είναι σαφές ότι ο κ. Σκανδαλίδης δεν έχει αντιληφθεί πως το ΠΑΣΟΚ δίνει μάχη πολιτικής επιβίωσης γιατί έχει χάσει την επαφή του με τα κοινωνικά στρώματα που το στήριζαν. Ούτε ότι το σημερινό ΠΑΣΟΚ ελάχιστη αν όχι ουδεμία σχέση έχει με την κεντροαριστερά. Και αν φυσικά ήθελε- που δεν δείχνει να θέλει, να επιστρέψει στον χώρο της κεντροαριστεράς, τον πρώτο ρόλο, δεν μπορεί να το παίξει.

Κατά τα άλλα, καθένας μπορεί να ονειρεύεται…

tsantiri.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.