Παράνομος μηχανισμός «έκαψε» υποψήφια πανελλαδικών εξετάσεων στην Πτολεμαϊδα!



sxoleio_ptolemaidaΣυνελήφθη πριν από λίγες ώρες, από την Αστυνομία μαθήτρια Λυκείου της Πτολεμαίδας, υποψήφια των πανελλαδικών εξετάσεων, η οποία κατείχε μηχανισμό εκπομπής και λήψης μηνυμάτων για τη διευκόλυνση της στις εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υποψήφια μία ώρα μετά την παράδοση των θεμάτων στο μάθημα της βιολογίας ζήτησε άδεια για να μεταβεί στις τουαλέτες του σχολείου, όπου μετέβη συνοδευόμενη από καθηγητές. Σε κάποια στιγμή η μαθήτρια έβγαλε κάτω από τη μπλούζα της τον μηχανισμό για να επικοινωνήσει με άλλο άτομο προκειμένου να πάρει τις απαντήσεις στα θέματα της βιολογίας. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, και ύστερα από έρευνα συνέλαβε την μαθήτρια, καθώς και το άτομο που προμήθευσε τον μηχανισμό. Οι δύο συλληφθέντες κρατούνται στο τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαίδας και αναμένεται μαζί με τη σχηματισθείσα δικογραφία να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Κοζάνης.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.