Αποχώρησε ο Θάνος Πλεύρης από το ΛΑΟΣ – Καταδικάζει την αποφασή ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Πλεύρης…



Pleuris_600_375_-1520156875Αποχώρησε από το ΛΑΟΣ ο Θάνος Πλεύρης μετά την διαφωνία του κατά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής με την πρόταση Καρατζαφέρη να κατέβει αυτόνομα το ΛΑΟΣ στις εκλογές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι… ο Θάνος Πλεύρης αναμένεται να κάνει δήλωση προσχώρησης στη Νέα Δημοκρατία.

Την ίδια ώρα διχάζεται όπως φαίνεται και η οικογένεια Πλεύρη, μετά την οικογένεια Γεωργιάδη, καθώς μόλις έγινε γνωστή η αποχώρηση του Θ. Πλεύρη από τον ΛΑΟΣ, ο πατέρας του Κωνσταντίνος Πλεύρης εξέδωσε ανακοίνωση ότι συντάσσεται με τον Γιώργο Καρατζαφέρη και ότι θα δώσει τη μάχη στο πλευρά του, ενώ παράλληλα καταδικάζει … απεριφράστως όπως αναφέρει χαρακτηριστικά όλους όσους έφυγαν από το ΛΑΟΣ.

Η δήλωση του Κωνσταντίνου Πλεύρη έχει ως εξής:

Μετά τα τελευταία γεγονότα, δηλώνω ότι τάσσομαι ολοψύχως στο πλευρό του Προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γιώργου Καρατζαφέρη και θα αγωνιστώ υπέρ αυτού, με όλες μου τις δυνάμεις.

Καλώ όλους τους πολιτικούς μου φίλους, να ταχθούν στο πλευρό του Γιώργου Καρατζαφέρη για την επικράτηση των ιδεών του Πατριωτισμού.

Απεριφράστως, καταδικάζω ανεξαιρέτως όλους όσους έφυγαν από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

parapolitika.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.