Β.Σταμάτη: Είμαι σε απόγνωση – Μ’ εμένα η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή!



biki_stamati875875Προσωπική επιστολή στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου έστειλε η Βίκυ Σταμάτη.

Η προφυλακισμένη σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, φαίνεται να προβαίνει στην κίνηση αυτή μετά την αρνητική εισήγηση του αρμόδιου εισαγγελέα για την αποφυλάκισή της.

Αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η υψηλή Σας θέση δεν επιτρέπει σπατάλη του πολύτιμου χρόνου σας, ζητώ να διαθέσετε μόλις 4 λεπτά για την ανάγνωση της παρούσης», διότι «αξίζει τον κόπο».

Η κα Σταμάτη, λέει ότι βρίσκεται στη φυλακή επειδή ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε ένα πολιτικό πρόσωπο. Εξηγεί ότι βρέθηκε εξαρχής στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ λόγω της «σημαντικής διαφοράς ηλικίας» με τον σύζυγό της και το γεγονός ότι μέχρι τότε ήταν ανώνυμη. Στο τέλος, όπως λέει «τα ΜΜΕ μου είχαν φορτώσει τα δεινά της χώρας, πολίτες με προπηλάκιζαν», ενώ χαρακτηρίζει για μια ακόμη φορά προκατειλημμμένο τον ανακριτή, ενώπιον του οποίου εκλήθη να απολογηθεί.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου υποστηρίζει ότι στην περίπτωση η Δικαιοσύνη δεν υπήρξε τυφλή, δεν έγινε δίκαιη εφορμογή του νόμου και δεν είχε δίκαιη προδικασία, ενώ επικαλείται σχετικά τη γνώμη ειδικών.

Απευθυνόμενη στην κυρία Ασημακοπούλου της λέει για την αγωνία του παιδιού της, το οποίο «ζει την πιο ευαίσθητη και κρίσιμη ηλικία του χωρίς πατέρα και χωρίς μητέρα», αναφέρει ότι η ίδια έχει φτάσει στα όρια της απόγνωσης και δικαιολογεί την επιστολή της ως «κραυγή προς τη Δικαιοσύνη».

newsit.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.