Ο κορυφαίος Ελληνας προπονητής βόλλευ «δίδαξε» στην Κοζάνη



nikolakis_giannis_volley764Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρωτοβουλία του Γ.Σ. Κοζάνης να καλέσει τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή πετοσφαίρισης, πρώην Ομοσπονδιακό Τεχνικό της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, Γιάννη Νικολάκη, καθώς και τον πολύπειρο συνεργάτη του, προπονητή του Εαρινού Θεσσαλονίκης, Γιάννη Πετίδη, για μια πρώτη συνάντηση – γνωριμία με τις αθλήτριες του Συλλόγου και, φυσικά, για μια πρώτη δίωρη προπόνηση, στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης. Τους δύο προπονητές συνόδευε ο Παντελής Ταρνατόρος, Πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π., επίσης προσκεκλημένος από τη Διοίκηση.

Μετά, λοιπόν, την εποικοδομητική συζήτηση που έγινε γύρω από το άθλημα της πετοσφαίρισης, ακολούθησε η δίωρη προπόνηση, κατά την οποία οι αθλήτριες δούλεψαν σε συγκεκριμένες ασκήσεις τεχνικής.

Μετά το πέρας της προπόνησης, οι κ.κ. Νικολάκης και Πετίδης συνεχάρησαν τη Διοίκηση για το αξιολογότατο έμψυχο υλικό του Συλλόγου και την άψογη συνεργασία των αθλητριών με τους προπονητές τους, εκφράζοντας, παράλληλα, την πεποίθηση ότι οι μεγάλες επιτυχίες για τον Γ.Σ. Κοζάνης δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Αυτή η πρωτοβουλία του Γ.Σ. Κοζάνης ήταν μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών που κάνει ο Σύλλογος για την περαιτέρω ανάδειξη του αθλήματος της πετοσφαίρισης στην Κοζάνη, αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων των αθλητριών του Συλλόγου και το μόνο βέβαιο είναι ότι όταν λαμβάνεις τα εύσημα για τις προσπάθειές σου από ανθρώπους έμπειρους, άριστους γνώστες του αθλήματος, οφείλεις να συνεχίσεις να προσπαθείς για ό,τι καλύτερο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί και δημόσια τους κ.κ. Νικολάκη και Πετίδη, καθώς και τον κ. Ταρνατόρο για την τιμή που έκαναν στο Σύλλογο να αποδεχτούν την πρόσκλησή του και ευελπιστεί στη συνέχιση της καλής συνεργασίας που ξεκίνησαν.

Ο Χρόνος

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.