Ξύλο έξω από την Αγιά Σοφιά! Πλακώθηκαν και με φίλους της Γαλατά οι πράσινοι οπαδοί! Βίντεο…



4CB5B552817FACD6D4C75DECA58EE1C1Συμπλοκές σημειώθηκαν στην Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι του Σαββάτου ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, κοντά Αγία Σοφία όπου και ένας οπαδός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Η αστυνομία επενέβη ώρα μετά για να προσπαθήσει να διαλύσει τους συγκεντρωμένους ενώ ο τραυματίες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται χωρίς κίνδυνο.

Παράλληλα εκτός των επεισοδίων μεταξύ φίλων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στον περιβάλλοντα χώρο της Αγιά-Σοφιάς, οπαδοί των «πράσινων» συνεπλάκησαν και με αντίστοιχους της Γαλατασαράι στην πλατεία Ταξίμ της Πόλης

Όπως αναφέρει η Hurriyet, sτο δρόμο προς το γήπεδο για το ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε, οι τελευταίοι συναντήθηκαν με τους φίλους του Παναθηναϊκού στην πλατεία Ταξίμ, η οποία μετατράπηκε για λίγα λεπτά σε πεδίο μάχης, με ανταλλαγή πετρών και καρεκλών.

Αργά το βράδυ η «Ηurriyet» δημοσίευσε φωτογραφίες και οπτικό υλικό από τα σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, στον περιβάλλοντα χώρο της Αγιάς Σοφιάς, το πρωί του Σαββάτου.

sport-fm.gr

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.