Τζήμερος για ΠΑΣΟΚ – ΝΔ: Απολιθώματα της πελατειακής τους εποχής!



TZIMEROSS_431_355Ο Θάνος Τζήμερος, ο πρόεδρος του κόμματος “Δημιουργία Ξανά”, δε δίστασε να μιλήσει “έξω από τα δόντια” σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στους Λυριτζή-Οικονόμου και το πρωϊνό του Σκαϊ, χαρακτηρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως “γραφική περίπτωση” και το πολύ πρόσφατο πολιτικό τοπίο “θέατρο παραλόγου”.

Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην επιτακτική ανάγκη της χώρας να αποκτήσει άμεσα δυνατή και αξιόπιστη κυβέρνηση, πιθανόν με τη μόνη φόρμουλα που εναπομένει εφαρμόσιμη εννοώντας ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και ΔΗΜΑΡ,  σχολιάζοντας όμως πως ένα τέτοιο σχήμα δεν μπορεί να ειναι ευσταθές και συνεπώς τα κόμματα θα πρέπει να βρουν κάποιον τρόπο για να αντέξει.

Ο Θ. Τζήμερος επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την προ-εκλογική στάση της “Δημιουργίας” δηλώνοντας «θα δίναμε ψήφο εμπιστοσύνης σε οποιοδήποτε συνασπισμό είχε ευρωπαϊκή προοπτική». Ο Θανος Τζημερος είπε επίσης ότι τα υψηλά ποσοστά που έπαιρναν στο παρελθόν τα κόμματα είχαν σχέση με το πελατειακό κράτος, αλλά τώρα έμειναν με τον σκληρό τους πυρήνα και τα χαρακτήρισε «απολίθωμα της πελατειακής τους εποχής» προτείνοντας να δημιουργηθούν κόμματα με ιδεολογική πρόταση και βουλευτές με ιδεολογική συνάφεια. Ακόμα, ζήτησε να αλλάξει η φορολογία για να ανοίξει η οικονομία.

newsit

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.