H στιγμή που μάνα έπιασε την καρδιά της νεκρής κόρης της



0ImageHandler.ashxΌταν η 9 μηνών κόρη της Kara Mellick χτυπήθηκε μέχρι θανάτου… από τον πρώην σύντροφό της ενώ εκείνη ήταν στην δουλειά, γνώριζε ότι δεν θα ξεπεράσει ποτέ τον χαμό της…

Όμως τώρα, τρία χρόνια μετά το τραγικό συμβάν, η χαροκαμένη μάνα βρήκε μια παρηγοριά όταν άκουσε τον χτύπο της καρδιάς της νεκρής κόρης της από το στήθος ενός τρίχρονου αγοριού.

Η Kara από το Clarksville, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα της Karlie όταν εκείνη έμεινε εγκεφαλικά νεκρή από τα τρομερά χτυπήματα του Matthew Vaugh τον Ιούνιο του 2009.

Ο Faris Samara που σώθηκε χάρη στην μεγαλοψυχία της Kara Mellick, ήταν μόλις 11 μηνών όταν του έγινε μεταμόσχευση καθώς έπασχε από καρδιακή ανεπάρκεια.

Αυτήν την εβδομάδα, η Kara ταξίδεψε με

την μητέρα της Allison Ellis, προκειμένου να συναντήσει τον Faris και την μητέρα του στο σπίτι τους στο Illinois.

Χρησιμοποιώντας ένα στηθοσκόπιο και τοποθετώντας το στο στήθος του Faris, η Kara άκουσε τους χτύπους της καρδιάς της κόρης της. «Αισθάνομαι σαν να ζει ακόμα. Δεν έφυγε. Το σώμα της μπορεί να έχει φύγει, όμως η καρδιά της είναι ακόμα εδώ…» λέει με δάκρυα στα μάτια η Kara και προσθέτει «Είμαι πολύ χαρούμενη που άκουσα την καρδιά της. Ήθελα να σώσω κάποιον. Τώρα θέλω να δω τον Faris να μεγαλώνει.»

Η συνάντηση αυτή ανακούφισε και τον μικρό Faris Samara, ενώ η μητέρα του μόλις αντίκρισε την Kara την αγκάλιασε και της είπε «Λυπάμαι για τα όσα πέρασες. Λυπάμαι που η Karlie έπρεπε να πεθάνει έτσι ώστε να μπορέσει να ζήσει ο γιος σου μου…»

24ωρο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.