Με επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης του Συλλόγου Εικαστικών Κοζάνης – Βίντεο



ekthesi_eikastikon_kozani2012Τα εγκαίνια της πρώτης έκθεσης της «Εικαστικής Άνοιξης 2012», η οποία άνοιξε την αυλαία των εκδηλώσεων του θεσμού, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 5 Μαΐου 2012,  στον Εκθεσιακό Χώρο του Δήμου Κοζάνης.

Η έκθεση του Συλλόγου Εικαστικών Τεχνών Νομού Κοζάνης με τίτλο «Καλλιτεχνικές Διαδρομές», περιλαμβάνει 70 έργα των μελών του συλλόγου που αποτυπώνουν  εικόνες της καλλιτεχνικής ζωής του καθενός.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης αφού συνεχάρη τον Σύλλογο των Εικαστικών για την οργάνωση της έκθεσης, τόνισε πως «είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι καλλιτεχνικές δυνάμεις του τόπου, στέκονται αυτοτελώς και παράγουν το δικό τους πολιτιστικό προϊόν», ενώ ανακοίνωσε και την επερχόμενη ένταξη του έργου της Δημοτικής Πινακοθήκης που θα στεγαστεί στο αρχοντικό Βαμβακά, στο ΕΣΠΑ.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Συγγραφέας και Δημοσιογράφος κ. Μιχάλης Πιτένης.

Τα έργα θα εκτίθενται στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κοζάνης (έναντι Μητρόπολης), μέχρι τις 13 Μαΐου,  καθημερινά από: 10.30-14.00 & 18.00-21.30.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.