Ευχαριστήριο του Πάρι Κουκουλόπουλου



koukoulopoulos_paris65467ujΕυχαριστώ μέσα απ΄ την καρδιά μου τους πολίτες της Π.Ε. Κοζάνης που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν για μια ακόμα φορά για να εκπροσωπήσω τον τόπο μας στο Κοινοβούλιο.

Γνωρίζουν πολύ καλά, όπως και οι πολίτες που έκαναν διαφορετικές επιλογές, πως πρώτο και βασικό μου μέλημα ήταν και θα είναι πάντα το να δίνω καθημερινά τον αγώνα για ό,τι απασχολεί τον τόπο μας, για ό,τι μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη του.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου κατέθεσα προτάσεις και απόψεις για τις πολιτικές που πρέπει να ακολουθήσουμε για το σήμερα και το αύριο όλων μας. O απολογισμός των όσων πετύχαμε για τον τόπο μας την περίοδο 2009-2012, είναι για μένα συμβόλαιο τιμής με όλους τους πολίτες και ο πιο ασφαλής δρόμος για να βγει η περιοχή μας από την ύφεση.

Στο χέρι μας είναι να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο και κυρίως να δώσουμε πειστικές και συγκεκριμένες απαντήσεις στη νέα γενιά που ασφυκτιά.

Σ’ αυτό τον αγώνα θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις τιμώντας στο ακέραιο την ψήφο των πολιτών της Π.Ε. Κοζάνης.

Σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ, το αποτέλεσμα των εκλογών πρέπει να εξεταστεί με νηφαλιότητα και ψυχραιμία. Είναι όμως σαφές και ξεκάθαρο πως το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες  μας οδηγεί  σ΄ ένα και μοναδικό δρόμο. Να πάρουμε τώρα ανατρεπτικές αποφάσεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.