Κοζάνη: Προβλήματα στις εφορευτικές επιτροπές



ekloges_kalpi1_310_215_280_160Στις κάλπες προσέρχονται από το πρωί σήμερα οι ψηφοφόροι στη Δυτική Μακεδονία για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στη νέα Βουλή. Προβλήματα με τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών παρατηρούνται στην ΠΕ Κοζάνης, όπου σε ορισμένα μεγάλα και αρκετά μικρά από τα 366 συνολικά εκλογικά τμήματα, δεν προσήλθε, σύμφωνα με εκτιμήσεις, το ένα τέταρτο των κληθέντων τακτικών και αναπληρωματικών μελών.

Η κ. Μόσχου έφορος των δικαστικών αντιπροσώπων στην ΠΕ Κοζάνης, μιλώντας στην ΕΡΑ Κοζάνης, επεσήμανε ότι η απουσία των μελών των εφορευτικών επιτροπών κυμαίνεται στο πλαίσιο του «φυσιολογικού» και απέκλεισε κάποια εσκεμμένη ενέργεια. Παρά το γεγονός ότι η εκλογική διαδικασία δεν παρεμποδίζεται μέχρι στιγμής, αναμένεται όμως να δημιουργηθούν ενδεχομένως προβλήματα μετά το κλείσιμο της κάλπης, οπότε θα αρχίσει και η καταμέτρηση. Εν τω μεταξύ ομαλά και χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία στις Περιφερειακές ενότητες Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας.

ΕΡΑ Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.