Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Φεστιβάλ Αφήγησης και Τεχνών του λόγου – Βίντεο



afigisi_koz_trena_stathmos986Μία όμορφη γιορτή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 30 Απριλίου στον χώρο του σιδηροδρομικού σταθμού Κοζάνης, για την λήξη του Φεστιβάλ Αφήγησης και Τεχνών του λόγου.  

Παιδιά διάβασαν τις βραβευμένες ιστορίες τους, από το εργαστήρι δημιουργικής γραφής, που διοργάνωσε η Κοβεντάρειος ∆ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, ενώ κοινό και αφηγητές αντάλλαξαν µικρές ιστορίες.

Ο  Σέρζ Τοµά, βραβευμένος μουσικός από την Γουαδελούπη, έδωσε ένα κοντσέρτο τζαζ κιθάρας που έλαβε το θερμό χειροκρότημα των θεατών, ενώ η  Μάγδα Γκόρσκα, Ελληνίδα αφηγήτρια και προφορική λογοτέχνης, που ζει και δημιουργεί στην Γαλλία  τραγούδησε τη σλάβικη παράδοση, λαμβάνοντας τη ζεστή ανταπόκριση του κοινού.  

Με αυτή τη γιορτή το  Φεστιβάλ Αφήγησης και Τεχνών του λόγου «έριξε αυλαία» για 4η συνεχή χρόνιά, ανεβάζοντας τον πήχη και μεγαλώνοντας τις προσδοκίες για ένα πλούσιο Φεστιβάλ και την επόμενη χρονιά, παρά τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.  

Δείτε το video:

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.