Παπαρήγα: Η μεγάλη νικήτρια των προεκλογικών συγκεντρώσεων!kke_sigkentrosi_proeklogiki0986Η Παπαρήγα είχε σήμερα στην Αθήνα δεκαπλάσιο κόσμο απ΄ όσο ο Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη!

Δεν φοβήθηκε μάλιστα να κάνει ανοιχτή συγκέντρωση σε εναν τόσο μεγάλο χώρο όπως το πεδίο του Άρεως…

Τα αποτελέσματα την δικαίωσαν αφού οι ψηφοφόροι της έχουν αποδειχτεί οτι είναι οι πιο πιστοί.

Απο την άλλη η ΝΔ πάει για φούντο. Απορεί ο κόσμος με τα δημοσκοπικά νούμερα που την δίνουν καθώς σε όλες τις πόλεις οι συγκεντρώσεις είναι σκέτη αποτυχία με τους μόνους που παρακολουθούν τις ομιλίες του Σαμαρά να είναι κομματικά στελέχη επι το πλείστον.

Βλέποντας τηλεόραση είδα ότι στη ΔΕΘ (Θεσσαλονίκη) έδειχναν μόνο μπροστά στον Σαμαρά και δεν τόλμαγαν να σηκώσουν την κάμερα!

Και φυσικά η ΝΔ την Πέμπτη δεν θα κάνει ανοιχτή συγκέντρωση της Αθήνας σε κανα Σύνταγμα ούτε σε κανα Πεδίο του Άρεως. Στο Ζάπειο θα κάνει. Θα κεράσει τους πάντες και καφεδάκι μετά. Έτσι κι αλλιώς δεν θα είναι και πολλοί…

Μόνο το ΠΑΣΟΚ θα αποτολμήσει ανοιχτή συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Παρασκευή. Μου είπαν και το όνομα της καφετέριας που θα μαζευτούν οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ να ακούσουν τον Βενιζέλο αλλά δεν το θυμάμαι τώρα…

Και κάτι άλλο. Την ίδια ώρα με τον Σαμαρά είχε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη ΚΑΙ ο Καμμένος. Και είχε πολύ περισσότερο κόσμο συγκεντρωμένο από τη Νέα Δημοκρατία.

Όσο για τη Ντορίτσα (ποιος τη θυμάται ακόμα αυτή…) έκανε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση σε…μία αίθουσα κάπου σε κάποιο Πανεπιστήμιο νομίζω και ήταν και μισοάδεια. Πού το βρήκαν τώρα το 2% που της δίνουν δεν ξέρω. Μάλλον τυπογραφικό λάθος θα ήταν Για 2 τοις χιλίοις το κόβω εγώ…

Κυριακή Κοντή Γιορτή!

από το mypharm.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.