Απάντηση Κουκουλόπουλου στην Κίνηση Ενεργών Πολιτών Εορδαίας



koukoulopoulos_paris65467ujΤην ώρα που ο Υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος, υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, πραγματοποιούσε μια ακόμα ανοικτή πολιτική συγκέντρωση, ενώπιον εκατοντάδων πολιτών της Εορδαίας στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαίδας, παρουσιάζοντας την πολιτική πρόταση του ΠΑΣΟΚ και τον απολογισμό των όσων έγιναν για τον τόπο μας την περίοδο 2009-2012, επέλεξαν κάποιοι να εκδώσουν μια πολυσέλιδη ανακοίνωση, προκειμένου να διαστρεβλώσουν και να παραποιήσουν γεγονότα και πράξεις.

Αν πραγματικά ήθελαν απαντήσεις και ενδιαφέρονταν για την αλήθεια, θα μπορούσαν να προσέλθουν στο συγκεκριμένο χώρο και να θέσουν τα ερωτήματα τους απ΄ ευθείας στον κ. Κουκουλόπουλο, όπως έκαναν άλλοι συμπολίτες μας, προς τους οποίους ο ίδιος απάντησε για όλα.

Δυστυχώς όμως δεν φαίνεται να τους ενδιαφέρει η αλήθεια, αλλά το να δημιουργήσουν, στο παρά πέντε των εκλογών, διχαστικά διλήμματα, να στοχοποιήσουν ανθρώπους και εν τέλει να φέρουν αντιμέτωπες τοπικές κοινωνίες.

Και όλα αυτά την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της Π.Ε. Κοζάνης γνωρίζει πως δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ μας αλλά κοινά προβλήματα και ότι η δύσκολη, για όλους, εποχή που ζούμε απαιτεί συνεργασίες και συνθέσεις και όχι δημιουργία ανύπαρκτων και ανυπόστατων «μετώπων».

Ο καθένας αντιλαμβάνεται τι πολιτικές σκοπιμότητες κρύβονται πίσω απ΄ την ανακοίνωση της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Εορδαίας, αλλά σίγουρα μόνο οι συντάκτες της μπορούν να είναι υπερήφανοι για το περιεχόμενο της. Δεν ξέρουμε όμως πόσο περήφανοι θα είναι όταν διαπιστώσουν πως ο απολογισμός που παρουσιάστηκε αρχίζει να αποδίδει καρπούς για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, όπου και αν κατοικούν, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας νέας αναπτυξιακής πορείας που θα μας βγάλει μια ώρα αρχύτερα απ΄ την ύφεση.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.