Με χρυσά μετάλλια επέστρεψαν οι Kοζανίτες αθλητές του taekwondo απο την Βουλγαρία!

taekwondo_2009_5_12_17_18_13_b

”13 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ”
Το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 πραγματοποιήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας το Διεθνές Πρωτάθλημα του Ολυμπιακού αγωνίσματος taekwondo στις κατηγορίες παίδων – κορασίδων και παμπαίδων – παγκορασίδων, με την συμμετοχή 400 αθλητών από έξι χώρες. Ο σύλλογος της πόλης μας συμμετείχε με 18 αθλητές και απέσπασε συνολικά 13 μετάλλια, 5 χρυσά, 6 αργυρά και 2 χάλκινα. Τα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές:

ΧΡΥΣΑ
1) Καρανάτσιου Μαρίνα του Ιωάννη, -55kg κορασίδων
2) Μπουντιούκος – Σπινάρης Νικόλαος του Εμμανουήλ, -45kg παμπαίδων
3) Μπουντιούκος – Σπινάρης Αθανάσιος του Εμμανουήλ, -61kg παίδων
4) Τζέλλου Αικατερίνη του Ιωάννη, -51kg κορασίδων
5) Τσαβδαρίδου Ελισάβετ του Κυριάκου, -44kg κορασίδων
6) Τσαβδαρίδου Γεωργία του Κυριάκου, -40kg παγκορασίδων

ΑΡΓΥΡΑ
1) Γκαραβέλλα Αικατερίνη – Ιωάννα του Σπύρου, -33kg κορασίδων
2) Παπαδόπουλος Χρήστος του Σωκράτη, + 48kg παμπαίδων
3) Παυλίδου Μαρία του Νικολάου, -41kg κορασίδων
4) Σερτίδου Δήμητρα του Αναστασίου, -36kg παγκορασίδων
5) Τσαβδαρίδου Ελισάβετ του Δημητρίου, -55kg κορασίδων

ΧΑΛΚΙΝΑ
1) Μπουντιούκος – Σπινάρης Έκτορας του Εμμανουήλ, -33kg παμπαίδων
2) Τσάμπουρα Άννα-Μαρία του Αθανασίου, -47kg κορασίδων

Όλα αυτά τα παιδιά – αθλητές που έλαβαν μέρος σε αυτό το πρωτάθλημα πιστεύουμε ότι αποτελούν τους αυριανούς πρωταθλητές της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης μιας και ο σύλλογος έχει αναδείξει, στην μακροχρόνια πορεία του, πολλούς Πρωταθλητές και όχι μόνο σε εγχώριο επίπεδο. Στην τρυφερή ηλικία των 8 – 14 ετών που βρίσκονται οι μικροί αθλητές, η συμμετοχή τους σε διεθνείς διοργανώσεις αποτελεί εμπειρία ζωής. Όσο νωρίτερα αρχίσουν να παίρνουν μέρος σε αγώνες είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας, το σίγουρο είναι πως θα βγουν κερδισμένοι. Κι αυτό γιατί έρχονται από νωρίς σε επαφή με τις πραγματικές συνθήκες των αγώνων, όσον αφορά τα τεχνικά στοιχεία αλλά και το ψυχολογικό κομμάτι που επίσης αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο στον αθλητισμό.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Πουτογλίδης Γεώργιος και το Δ.Σ. συγχαίρουν τους αθλητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν, ευχαριστούν τους γονείς που παρευρέθηκαν με την αποστολή της ομάδας καθώς και τους προπονητές Αλμασίδη Χρήστο, Στολτίδη Διονύση και Διάφα Αργύρη.

από το vetonews.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.