Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας για την «Χρυσή Αυγή» – Βίντεο…



Ptolemaida_aerial_viewΒόμβα μεγατόνων λίγο πριν λήξει η κατά τα άλλα ανούσια και χωρίς (δημοσιογραφικό) ενδιαφέρον την οποία και έριξε ο δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Εορδαίας Σοφοκλής Σιδηρόπουλος λέγοντας ότι (γνώμη του) είναι ορθότερο να μην καλείται ακόμα και αν μετά τις εκλογές αποκτήσει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στους διάφορους οικισμούς του δήμου.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Σιδηρόπουλος (ο οποίος και αποχώρησε από τη συνεδρίαση μετά την πρότασή του κατά της χρυσής αυγής) ουσιαστικά ζήτησε να προσκαλείται «το ακραίο» κόμμα όπως είπε στα μνημόσυνα μνήμης όπως αυτά γίνονται από τα ολοκαυτώματα των Γερμανών στις τοπικές κοινότητες Μεσοβούνου και Πύργων όπως και στην τοπική κοινότητα Φούφα στο μνημόσυνο των Μακεδονομάχων και του Καπετάν Φούφα τα οποία και αναμένονται να πραγματοποιηθούν μέσα στο Μάιο δηλαδή λίγες μέρες μετά τις εκλογές της 6 Μαΐου. (δείτε το σχετικό video).

Ακόμα το δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας, χωρίς να λάβει καμία απόφαση σχετική με την πρόταση του αντιδημάρχου εμμένοντας ουσιαστικά στα όσα προβλέπει το πρωτόκολλο για τις προσκλήσεις σε εκδηλώσεις, αποφάσισε μετά από αίτημα των τοπικών προέδρων και συνεννόηση με τον επίτροπο του κράτους (σχετικά με τα οικονομικά των δήμων) να χρηματοδοτεί κάθε ετήσια εκδήλωση-μνημόσυνο με το ποσό των 1500 ευρώ σε κάθε τοπική κοινότητα.

eordaia.org

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.